סביצ'ה חסילונים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), סביצ'ה דה קמרון (קוקטייל סביצ' ה חסילונים), ו סביצ'ה חסילונים קולומביאנים (CEVICHE DE CAMARONES) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1 בסיר גדול, מביאים לרתיחה 4 ליטרים של מים, מלוחים עם מלח 2 כפות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 דקה עד 2 דקות לכל היותר, תלוי בגודל של שרימפס. (יתר בישול השרימפס יהפוך אותו גומי.)
הסר שרימפס עם כפית מחוררת ומניח לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.2
חותכים כל פיסת שרימפס לשניים, או לחתיכות באורך אינץ'.
מניחים שרימפס בקערת זכוכית או קרמיקה.
מערבבים את לימון ומיץ לימון. מכסה ומקרר במשך חצי שעה.3
מערבבים בצל אדום קצוץ וסראנו צ ' ילה. מקררים חצי שעה נוספת.4 ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הכוסברה, מלפפון ואבוקדו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.