סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו
אם יש לך טונה ahi כיתה סושי, garnishes: אבוקדו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero), טונה סביצ'ה, ו טאקו טונה עם קרם ווסאבי וסלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
קוביות טונה לקוביות 1/3 אינץ', השלכת רקמה סיבית, ומניחים בקערת זכוכית. לזרוק טונה בעדינות עם שמן זית הבא 3 מרכיבים. מכסים ומקררים עד 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים בצל ירוק ואת 3 המרכיבים הבאים, וזורקים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מסדרים כוסות מרטיני, ומקשטים, אם תרצה.
השף ג ' ון ממליץ: סוביניון בלאן ארומטי. אלטרנטיבי
מוזג: Gewrztraminer, ריזלינג, Viognier, או מוסקט כדי להשלים את המנגו.