קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו

סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו
אם יש לך טונה ahi כיתה סושי, garnishes: אבוקדו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero), טונה סביצ'ה, ו טאקו טונה עם קרם ווסאבי וסלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוביות טונה לקוביות 1/3 אינץ', השלכת רקמה סיבית, ומניחים בקערת זכוכית. לזרוק טונה בעדינות עם שמן זית הבא 3 מרכיבים. מכסים ומקררים עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
ממש לפני ההגשה, מוסיפים בצל ירוק ואת 3 המרכיבים הבאים, וזורקים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מסדרים כוסות מרטיני, ומקשטים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
3
מגישים באופן מיידי.
4
השף ג ' ון ממליץ: סוביניון בלאן ארומטי. אלטרנטיבי
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
5
מוזג: Gewrztraminer, ריזלינג, Viognier, או מוסקט כדי להשלים את המנגו.
מרכיבים שתצטרך
ViognierViognier
מוסקטומוסקטו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג את הטונה עם מרלו, פינו נואר ויין רוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, "בשרני" דגים כמו טונה ahi בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם שלך ahi tunan מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.