סביצ'ה כרובית
סביצ'ה כרובית דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. אם יש לכם כוסברה, מיץ ליים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . עם כפית נסו סביצ'ה כרובית, "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, ו Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים כרובית במים הרותחים עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מערבבים כרובית, מלפפון, בצל, עגבניות, כוסברה, ו סראנו צ ' ילה פלפלים יחד בקערה גדולה.
מוסיפים מיץ ירקות, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, תיבול מבוסס סויה, ורוטב ווסטרשייר, בהתאמה, ערבוב לאחר כל תוספת. מתבלים במלח.