קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סביצ'ה שרימפס ואננס

סביצ'ה שרימפס ואננס
סביצ'ה שרימפס ואננס נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 92 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם בצל, כוסברה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה מדהים. סביצ'ה שרימפס אננס, סביצ'ה שרימפס אננס, ו סביצ'ה שרימפס מנגו עם אננס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים את השרימפס, הפלפל, האננס, האבוקדו, הבצל, הכוסברה, השום, פלפל הסראנו, מיץ הליים, המלח והפלפל יחד בקערת ערבוב זכוכית או קרמיקה עד לאיחוד אחיד. מכסים, ומקררים 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's

יין מומלץ: פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), יין מבעבע

שמפניה ויין מבעבע הם בחירה מצוינת לסביצ ' ה. שמפניה ויינות לבנים נוצצים אחרים פריכים ומרעננים מספיק כדי להשלים סביצ ' ה קלה. אתה יכול לנסות שמפניה בואנה ויסטה לה ויקטואר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה לה ויקטורה ברוט שמפניה
בונה ויסטה לה ויקטורה ברוט שמפניה
היינות בהירים, צבע זהוב מתמשך משופר על ידי מחרוזת אטרקטיבית, מתמשכת של בועות. הזר האלגנטי, הצפוף והמורכב חושף מגוון רחב של ניחוחות כמו פריחת ליים, רמזים ללחם קלוי ודבש. תחושת הפה הנהדרת של היין מלאה ועשירה אך מאוזנת היטב ומשאירה רעננות מענגת בחיך. תערובת: 70% פינו נואר, 30% שרדונה