קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

סבתא של עוף חנוק

סבתא של עוף חנוק
סבתא של עוף חנוק הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 824 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עוף, שמן צמחי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו יותר טוב מסבתא ועוף קל וכופתאות, כריכי עוף עם ברי, תפוח סמית מגולח סבתא ודיג'ון-הפחתת בלסמי על חלה קלויה, ו עוף חנוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, שמן חום לטיגון. מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל לפי הטעם. קמח את העוף בקלילות פעמיים. זרוק עוף מצופה לתוך שמן חם לאט כדי למנוע ניתזים. מטגנים עד חום זהוב, כ -12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים רותחים. כאשר תפוחי אדמה רכים, להסיר מן החום. שמור את "מי תפוחי האדמה".
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כאשר העוף נעשה, לנקז את השמן מהמחבת ולמקם את תפוחי האדמה במחבת עם העוף. לאט לאט לשפוך את "מי תפוחי אדמה" על תערובת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף ציפורן שלמה, כיסוי ומבשל. כאשר התערובת מניחה אותו מכין רוטב משלו במחבת, כך שככל שהוא מתבשל יותר, כך טוב יותר! כאשר עקביות היא לטעמך, להסיר מן החום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'