סגנון דרום-מערבי תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים בסגנון דרום-מערבי הוא מתכון ללא גלוטן עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Allrecipes דורש פלפל חריף, פלפל ג'לפנו, חלב וגבינת צ'דר. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כשעה . מתכון זה אהוב על 12 אוכלי אוכל וטבחים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בטטות ממולאות בסגנון דרום-מערבי , בטטות ממולאות בסגנון דרום-מערבי , ובטטות צלויות בתנור - בסגנון דרום-מערבי .
הוראות
מבשלים כל תפוח אדמה במיקרוגל עד שהוא רך מספיק כדי לחורר במזלג, כ-8 דקות. מניחים לתפוחי האדמה להתקרר, ואז פורסים לשניים לאורך.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שולפים את מרכזי חצאי תפוחי האדמה, ומשאירים בערך 1/2 אינץ' של תפוחי אדמה בקליפה כדי לשמור על צורתו.
מניחים עורות על תבנית משומנת ומניחים את הסקופים בקערה. מועכים את תפוחי האדמה בקערה עם חלב, מלח, פלפל וחמאה עד לקבלת תערובת חלקה, או חלקה כמו שאתה מעדיף. מערבבים פנימה את הפלפל הירוק והאדום, הג'לפנו והשום עד לפיזור אחיד. תוקעים את התערובת לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מפזרים פיסות גבינה ובייקון מלמעלה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה מתחילה לטוסט.