סגנון דרומי יבש לשפשף צלעות חזיר
צלעות חזיר בסגנון דרומי יבש עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2452 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כמון, סוכר חום, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, צלעות קצרות בסגנון איטלקי דרומי, ו בשר חזיר בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.