סהרוני פאי תפוחים
סהרוני פאי תפוחים הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 129 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך תבלין פאי תפוחים, תפוח סבתא סמית', לחמניות ארוחת סהר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: סהרוני פאי תפוחים, עוגת תפוחים שקדים, ו סהרוני אגוז תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות פרנהייט גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. הניחו בצד.
בקערה קטנה זורקים פרוסות תפוחים בחמאה מומסת; מניחים בצד. מפרידים בצק ל -8 משולשים.
בקערה קטנה מערבבים סוכר חום ותבלין פאי תפוחים. מחלקים את התערובת באופן שווה בין משולשים. למעלה כל משולש עם פרוסת תפוח. החל מ צד ארוך של כל משולש, עוטפים בצק סביב תפוח.
אופים 10 עד 12 דקות או עד שהסהרונים חומים זהובים עמוקים והתפוחים מתרככים. מצננים 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
פאי תפוחים בתפריט? נסה להתאים עם פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. אתה יכול לנסות את טייטינגר ברוט לה פרנסז ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-160 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.