סודה ברי מאוד
סודה ברי מאוד נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מינוס 2 כפות סוכר, סודה פטל, תותים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו סודה שמש הדרים, קלמנטינה קרם סודה, ו סודה כפור פטל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את התותים, את 6 כפות סוכר, מיץ לימון, ואת קמצוץ מלח בסיר בינוני, כבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תותים להגיע ריבה כמו עקביות, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר במשך 1 שעה עד קר.
שים את השמנת, חלב, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת 1/8 כפית מלח בסיר בינוני, כבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא כמעט רותח. להתקרר מעל אמבט קרח לטמפרטורת החדר. מקררים במשך 4 שעות או עד לילה. מוסיפים את התותים המבושלים. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא עד scoopable, כ 4 שעות, בהתאם למקפיא שלך.
כדי להפוך את הסודה: פירה פטל במעבד מזון. מסננים דרך מסננת בסדר רשת, זורק את הזרעים. צריך להיות בערך 2 כוסות פירה. בקנקן גדול, מערבבים יחד את פירה פטל, סוכר, מיץ לימון ומלח.
מוסיף את סודה ומערבבים עד בשילוב.
מניחים כמה כפות קטנות של גלידת תות וכמה אוכמניות בכל אחד 6 כוסות. למלא עם סודה פטל.
מגישים מיד, עם כפות ארוכות וקשיות.
מראש: פירה פטל יכול להיות מוכן וממותק עד 12 שעות לפני ההגשה. שמור בקירור.
מוסיף את סודה וגלידה רק לפני ההגשה.