לך לחנות ותביא פלפל, סטייק סינטה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה עם רוטב בוטנים ג'ינג'ר, סלט אטריות בקר עם רוטב ג'ינג'ר גזע, ו סלטים רציניים: סלט אטריות עוף אסייתי עם רוטב ג'ינג'ר-בוטנים.
הוראות
1
שלב 1 1/4 כוסות מים רותחים שקיות תה תלול 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים חמאת בוטנים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 3/4 כוס תה, רוטב סויה, מיץ ליים, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
תה
4
רוטב להקציף כדי להתמזג היטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מערבבים בצבעי מים ונענע.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1
מערבבים רוטב סויה, חומץ, זנגביל, דבש, פלפל אדום כתוש, וכמון בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים בשר וזורקים למעיל. להשרות בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
מבשלים לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז. יש לשטוף במים קרים; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מעבירים לינגוויני לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בשמן שומשום. באמצעות מקלף ירקות, חצאי מלפפון לחתוך לאורך לתוך סרטים ארוכים ודקים; לארגן על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
קולף
אבקת ציר עוף של גויה®
5
ניקוז מרינדה מבשר לסיר בינוני; להרתיח 2 דקות מעל חום גבוה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מחבת גריל חום או מחבת ברזל יצוק גדול ridged מעל חום גבוה 4 דקות. עבודה בקבוצות, בשר גריל עד רק חום בחוץ אבל נדיר בפנים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
להעביר בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה