קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סוכות האביב

סוכות האביב
Succotash האביב דורש סביב בסביבות 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות הדרומי. 81 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, מיץ לימון, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. מדליונים חזיר עם Succotash האביב, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
גזר מוקפץ ונקניק: 
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה-גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הירקות והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החזיר ואת הגזר ואת sauté, ערבוב מעת לעת, עד חזיר מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מוסיפים את התירס ואת בצל האביב לזרוק לשלב. Sauté לעוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את פול ה-fava, שכבר נמחק, ומבשלים עוד דקה אחת. כבה את החום והוסף את מיץ הלימון וטעם למלח. אולי אתה לא צריך שום כי החזיר הוא מלוח. לכסות את הסיר ולתת לו לשבת במשך 2 דקות, קיטור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פולפול
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
כדי לשרת, לזרוק את המנטה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

Succotash עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי