סוכר
סוכר יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני זה מגיש 80 . מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם זרעי אניס, סוכר גס, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 13 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו סוכר, סוכר, ו סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הכניסו את השקדים, השזיפים, המשמשים והתאנים לקערת מעבד המזון ודופקים 20 עד 25 פעמים או עד שהפירות והאגוזים נקצצים לחתיכות קטנות, אך לפני שהתערובת הופכת לכדור.
שלב את אבקת הסוכר, זרעי האניס, זרעי השומר, זרעי הקימל, הל ומלח בקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים את תערובת האגוזים והפירות ואת הדבש ומערבבים בעזרת ידיים בכפפות עד לקבלת תערובת אחידה.
גורפים את התערובת למנות של 1/4 אונקיה ומגלגלים לכדורים. אם מגישים מיד, מגלגלים פנימה את הסוכר הגס ומגישים. אם לא מגישים מיד, הניחו את הכדורים על מתלה קירור והשאירו ללא כיסוי עד שהם מוכנים להגשה.
מגלגלים פנימה את הסוכר הגס לפני ההגשה.
ניתן לאחסן את הסוכר על מתלה הקירור עד שבוע. לאחר שבוע יש לאחסן בכלי אטום עד חודש.