סוכר ותבלינים עוגת תפוחים
סוכר ותבלינים עוגת תפוחים היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם תערובת מקורית, תפוח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 8%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו Sugar ' n Spice Apple Cake, עוגת תפוחים ספייס (סוכר מופחת), ו עוגת תפוח ספייס עם זיגוג סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק לערבב, 2 כפות סוכר, חלב, 2 כפות חמאה וביצה עד מעורבב היטב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
מסדרים פרוסות תפוח ב 3 שורות, חופפים פרוסות מעט, על הבלילה.
מברשת 1/4 כוס חמאה מומסת על צמרות של פרוסות תפוח.
בקערה קטנה, מערבבים 2 כפות סוכר והקינמון; מפזרים על תפוחים.
אופים 16 עד 18 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
חותכים עם סכין משונן לריבועים.