סוכריות הודו פיקנטיות
סוכריות על מקל הודו פיקנטיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 291 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם ריבת פטל, פלפל קאיין, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 49%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם יוגורט פיקנטי במרינדה טורקיה ואוקסו טורקיה יום בגידה, שאריות תרנגול הודו? נסו את צ'ילי ההודו החריף והפינטו הקל הזה, ו מרגריטה סוכריות על מקל.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי קוקטייל להגשה
מערבבים את החמאה והשום על אש בינונית בסיר קטן ומבשלים עד שהחמאה נמסה במלואה, כ -2 דקות.
מוסיפים את הריבה, הקאיין, החומץ ואבקת הצ ' ילי. מבשלים עוד 2 דקות ומפזרים מלח.
יוצקים מחצית מהזיגוג לקערה. שמור את החצי השני של התחממות הזיגוג בסיר הקטן.
לסוכריות ההודו: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מקציפים יחד את הביצה, הפטרוזיליה, המלח, המרווה והקאיין בקערה קטנה.
מוסיפים לתערובת את הפנקו, השום והבצל ומערבבים לאיחוד.
מערבבים פנימה את ההודו, בעזרת הידיים, עד לשילוב פשוט. אל תערבב יתר על המידה; זה יביא לקציצות קשות.
יוצרים את תערובת ההודו לכדורים בגודל 1 אינץ ' ומסדרים על דף בישול מרופד קלף.
מברישים את הקציצות במחצית מזיגוג הפטל החריף מהקערה.
אופים את הקציצות עד לבישול ומעט יציבות למגע, בערך 12 דקות. באמצע זמן האפייה מברישים את הקציצות בזיגוג המחומם.
מקשטים את הקציצות בשיפודי קוקטייל להגשה.