מסוכרים הולי ציצים לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 760 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 18. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם קינמון טחון, חתיכות אננס מסוכרות, דובדבנים מסוכרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. הציון הזה די טוב. נסו הולי-ולי ציצים, חג הולי שוקולד ציצים, ו קאפקייקס מסוכרים-אגוזי לוז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד אור ותפוח. מקציפים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והתבלינים; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הריבה, הפקאנים, הדובדבנים וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אפיית תלתלי שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ריבה
3
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר מלאות בשלושה רבעים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
4
אופים בחום של 350 אטומים למשך 20-25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
פרוסט מקורר עוגות. מקשטים בדובדבנים לפירות יער הולי ואתרוג לעלים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "