קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

סוכריות תירס

סוכריות תירס
אם יש לכם סוכר של ממתקים, מלח כשר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Cupcakes תירס ממתקים, עוגת גבינה עם תירס מתוק, ו מברג תירס מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר של הממתקים, חלב יבש ומלח במעבד מזון. דופק 4 או 5 פעמים, עד התערובת חלקה בשילוב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אבקת חלבאבקת חלב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מערבבים את הסוכר המגורען, סירופ תירס ומים בסיר 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מניחים מעל חום בינוני, לכסות ולבשל במשך 4 דקות.
4
מוסיף את החמאה, קליפ על מדחום ממתקים ולהביא את סירופ הסוכר ל 230 מעלות F, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5
הסר מהחום ולהסיר את המדחום.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוסיפים את הוניל ואת התערובת היבשה ומערבבים ברציפות עם מרית סיליקון עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
7
יוצקים על מחבת חצי גיליון מרופדת עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף. מגניב במשך 10 עד 15 דקות, עד התערובת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
להוסיף 2 או 3 טיפות של צבע מאכל צהוב חתיכה אחת ללוש עד הצבע עקבי לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
10
הוסף 2 או 3 טיפות של כתום לחתיכה השנייה ללוש עד הצבע עקבי לאורך כל. תשאיר את החלק השלישי לבן.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
11
מגלגלים כל פיסת בצק לגדיל באורך של כ -18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
חותכים כל גדיל לשניים לגלגל כל חתיכה לתוך גדיל כי הוא בערך 1/2 אינץ 'עבה 22 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
הנח את הגדילים זה לצד זה (כתום, צהוב, אז לבן) ולחץ אותם יחד באמצעות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
14
חתוך לחתיכות 4 אינץ'. לאחר מכן, באמצעות סרגל או מגרד ספסל, לחץ על כל חתיכה לתוך טריז, שמירה על החלק הכתום רחב ועושה את החלק הלבן מגיע לקצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
15
השתמש חוט חמאה פורס, סכין, מגרד ספסל או חותך פיצה לחתוך כל טריז לתוך ממתקים בודדים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
16
להניח את הממתקים על פיסת קלף עד יבש, לפחות 1 שעה. אחסן במיכל אטום עם קלף בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
17
צילום: ברט קורצוויל