סול en Papillote עם עגבניות וזיתים הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך פלפל, פתיתי פלפל, זיתים קלמטן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Tilapian En Papillote עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים, סול Roulade En Papillote, ו En Papillote מתוק צ'ילי קוקוס הבלעדית.
הוראות
1
תנור חום עד 232°. לקפל ארבע 15 אינץ ' מרובע חתיכות קלף במחצית. החל בקיפול של כל חתיכה, לצייר חצי צורת לב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים לאורך קווים; פתוח.
3
מניחים פילה דגים 1 ליד קמט על כל פיסת קלף. במחבת קטנה, חם 1 כף שמן על חום בינוני. Sauté פרוס שום ופלפל פתיתים עד שום הופך זהב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחבת מחום; מערבבים עגבניות, צלפים וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת עגבניות בין דגים. למעלה כל פילה עם 2 כפית יין, 1 כפית חמאה ו 2 עלי טימין. מקפלים את החצי השני של קלף מעל דגים. החל בחלק העליון של כל קלף חצי לב, לעשות קפלים קטנים, הדוקים, חופפים לאורך הקצה החיצוני לאטום מנות; זנב טוויסט מסתיים בחוזקה לאטום לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מניחים מנות על תבנית אפייה גדולה rimmed; צלי 8 דקות. מטגנים או טוסט ג ' בטה עד הזהב; לשפשף עם חצאי שן שום מברשת עם הנותרים 4 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ג ' בטהname
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
להעביר מנות לצלחות. חריץ צמרות עם סכין; לפתוח בעדינות.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.