סול עם חמאה חומה כתומה
סוליה עם חמאה חומה כתומה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, מיץ לימון, פילה הבלעדית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה לא כל כך מצוין. נסו סול עם חמאה חומה כתומה, סוליית חמאה חומה עם אפונה ומולים, ו סול עם חמאה חומה, סלק וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הפילה במלח ופלפל ומעלים אותם בקמח. לנער את כל קמח עודף. שים חצי מהשמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, לטגן את הדגים בצד אחד במשך 3 דקות. ואז להעיף ולבשל בצד השני עד הרגע נעשה, 1 עד 2 דקות; הפילה צריך להיות חום זהוב ופשוט מבושל דרך.
להעביר אותם למגש ולשמור אותם חמים בתנור 93° בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מוסיף את השמן הנותר ואת החמאה למחבת sauté ומבשלים על חום גבוה עד החמאה מתחילה קצף.
תוסיף את השאלוט. מבשלים עד שהוא זהוב והחמאה היא חום אגוזי לוז חיוור, על 1 דקה.
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים 1 דקה יותר.
תוסיף את מיץ הלימון. כאשר תערובת החמאה מתחילה קצף שוב, להסיר את המחבת מחום. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
שים חתיכה של סוליה על כל צלחת, טפטוף עם חמאה חומה, ומגישים מיד.
תשקיע במרית דגים. ארוך ורחב יותר מאשר מרית רגילה, זה הכלי שאתה צריך כדי למנוע דגים לשבור כאשר אתה פונה או להרים אותו במחבת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.