סול עם רוטב יין
סול עם רוטב יין הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, מלח, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב רזה תוצרת בית כקינוח. נסו סוליה ברוטב שקדים ויין, סוליית מנשה משובצת אגוזי לוז ברוטב יין מרסלה, פירה שאלות וירקות תינוקות, ו פילה סול ביין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פילה בתבנית אפייה 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים יין ומיץ לימון על פילה. מכסים ואופים ב 400 במשך 10 דקות.
מסננים פילה, שומר נוזלים.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; לטגן עד במכרז.
מוסיפים פטריות; מטגנים עד שהנוזל מתאדה.
שלב 2 כפות חלב וקמח, ערבוב עם חוט להקציף עד חלקה.
מקום שמור נוזל בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת בחצי.
להוסיף חלב שנותר לנוזל מופחת, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת קמח לתערובת חלב, ולהביא לרתיחה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד רוטב יין מעובה מבעבע.
תערובת פטריות כפית על פילה; העליון עם רוטב יין, ומפזרים גבינות.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 10 דקות. מטאטאים 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 דקות או עד השחמה קלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.