סוליית פאנקו מצופה בבזיליקום, שום וכתום
סוליית פטראל מצופה פאנקו עם בזיליקום, שום וכתום הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פאנקו, מלח אפור, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סוליית פנקו מצופה בזיליקום, שום וכתום, סוליית פטראל מצופה פילו, ו סוליית פטראל מצופה פיסטוק עם אשכוליות-סלט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת צ ' ילי, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. בשורה 3 כמו בגודל של צלחות אפייה או קערות רדודות.
מניחים תערובת קמח בצלחת ראשונה.
מניחים ביצים מוכות בצלחת שנייה. בצלחת שלישית, מניחים פירורי לחם. כדי פילה דג לחם, מעיל עם תערובת קמח, לטבול ביצים, ואז מעיל עם פירורי לחם. מניחים בצד על מגש או מגש אפייה.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 1/3 כוס השמן על חום גבוה.
הוסף מחצית הפילה; לבשל על 2 דקות או עד השחמה קלה פריך. הפעל דגים; לבשל צדדים אחרים 1 דקה.
הסר ממחבת לצלחת מנה מחוממת; לכסות כדי לשמור על חם. לבשל פילה הנותרים, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מוסיפים שום וצ ' ילה לשמן חם במחבת. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים בזיליקום; מבשלים ומערבבים 2 דקות לפריך. תוסיף קליפת תפוז.
מסדרים פילה על מגש הגשה או צלחות בודדות; למעלה עם בזיליקום, תערובת שום וכתום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.