קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבים

סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבים
סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבי תיבול היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם עירית, שאלוט, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוליית פטראל מצופה פילו, לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית, ו סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט.

הוראות

1
1 ללטף את פילה הבלעדית יבש עם מגבות נייר. יש הרבה לחות בסול פטראל, אז ייתכן שיהיה עליך ללטף אותם יבש פעמיים. מלח קל את הפילה משני הצדדים.2
מרכיבים שתצטרך
סולסול
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
שמן חום במחבת גדולה, ללא מקל על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם, בזהירות להוסיף את הפילה למחבת. חום את הפילה בעדינות משני הצדדים.דגים מבושלים כאשר פתיתים בקלות והוא כבר לא שקוף. פילה הבלעדית תבשל מהר מאוד, לא יותר מכמה דקות בכל צד, אז לא להתרחק מהמחבת בזמן הבישול. לאחר ביצוע, להסיר את הפילה מן המחבת ולמקם על צלחת חמה.3
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצלצלים למחבת ומוסיפים עד שהם רכים. להבות את המחבת עם יין לבן ולקרצף את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חמאה ומערבלים בעדינות כדי להכין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מוסיפים עשבי תיבול, וסוחטים קצת מיץ לימון לרוטב. כף מעל הסוליה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סולסול
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.