סוליאנקאן או מרק בשר רוסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, רסק עגבניות, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. נסו פירושקי רוסי {עם סתימות בקר ותפוחי אדמה}, מרק רוסי, ו מרק אפונה רוסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות פטריות במים 3/4 כוס עד מכרז, 20 עד 30 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
2
ממיסים חצי מהחמאה ומטגנים את הבצלים, הבשרים והפטריות המיובשים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את המניה והנוזל מן הפטריות ומביאים לרתיחה. הפוך זר garni על ידי קשירת עלי המפרץ ופלפלים בחוזקה בכותנה. מנמיכים את החום ומוסיפים את זר garni, חמוצים, צלפים, פטריות במרינדה. מבשלים 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות במרינדה
זר Garni
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
4
ממיסים את שאר החמאה במחבת ומבשלים את העגבניות ואת רסק העגבניות לכמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ואת הטחון לעוד כמה דקות.