סופגניות ברנדי תפוחים
תפוחים ברנדי סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 78 גרם של שומן, וסך הכל 769 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חורי סופגניית סיידר תפוחים, חמאת תפוחים חורי סופגניות אפויים, ו אמנות חורי סופגניות.
הוראות
בסיר קטן, לשלב סיידר תפוחים, תפוח מגורד, ברנדי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 3/4 של כוס. אפשר להתקרר.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וקינמון בקערה גדולה ולעשות באר במרכז. בקערה נפרדת מקציפים יחד ביצה, סוכר, חמאה, חלב ווניל.
מוסיפים מרכיבים רטובים למרכיבים יבשים ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה, ואז נותנים לשבת במשך 15 דקות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 200 [°] F.
שמן חום בווק גדול, תנור הולנדי, או טיגון עמוק ל 350 ° F. באמצעות שתי כפיות טיפת הבלילה לתוך שמן ומבשלים עד הצד הראשון הוא השחמה, על 3 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 2 דקות יותר.
הסר מן השמן עם העברת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר, ולאחר מכן להעביר למדף להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ולשמור חם בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה עד שכל הסופגניות מבושלות.
בקערה גדולה לשלב סוכר וקינמון טחון. כאשר מוכן לשרת לזרוק סופגניות חמות לסוכר קינמון ומגישים מיד.