סופגניות טורקיות עם סירופ ירך ורדים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ביצים, הל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ורוד נוצץ עם סירופ עלה דפנה, תאריכים מרוקאים עם סירופ ורדים, ו קלוי - עוגת שקדים עם תותים ב Rosé-סירופ מים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מים, סוכר, ירכיים ורדים, תרמילי הל לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז בעדינות להתבשל, נחשף, עד ירכיים ורדים מתרככים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הל
שושנים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים במי ורדים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מי ורדים
1
לטאטא יחד קמח, מלח כשר, ותבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מביאים מים לרתיחה עם חמאה וסוכר בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים תערובת קמח בבת אחת ומבשלים על חום בינוני, ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד תערובת מתרחקת מצד המחבת, על 1 דקה, ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת. (הבצק ייראה נפרד בהתחלה אבל יהפוך חלק.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
חום 2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר כבד 5 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מחלקים את הבצק ל -12 מנות. עם ידיים רטובות, ליצור כל מנה לכדור 2 אינץ ' (הבצק יהיה דביק). מעט לשטח כדור אחד בכף רטוב, ואז לעשות חור 1 אינץ ' במרכז עם אצבעות ולהוסיף שמן חם. חזור במהירות עם 5 יותר כדורים ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד זהוב חום ופשוט מבושל דרך( לחתוך אחד פתוח כדי לבדוק), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן ל 177° ולחזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
לחמם סירופ (במידת הצורך), ולאחר מכן לטבול כל סופגנייה בסירופ, פונה מעיל, ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
טפטוף סופגניות עם כמה סירופ הנותרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
1
* סירופ יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר. מחממים לפני השימוש.* סופגניות ניתן לטגן 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177° 10 עד 15 דקות, ואז לטבול סירופ חם.