קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות טורקיות עם סירופ ירכיים ורדים

סופגניות טורקיות עם סירופ ירכיים ורדים
סופגניות טורקיות עם סירופ ירך ורדים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ביצים, הל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ורוד נוצץ עם סירופ עלה דפנה, תאריכים מרוקאים עם סירופ ורדים, ו קלוי - עוגת שקדים עם תותים ב Rosé-סירופ מים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים, סוכר, ירכיים ורדים, תרמילי הל לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז בעדינות להתבשל, נחשף, עד ירכיים ורדים מתרככים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
שושניםשושנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים במי ורדים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מי ורדיםמי ורדים
1
לטאטא יחד קמח, מלח כשר, ותבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מביאים מים לרתיחה עם חמאה וסוכר בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים תערובת קמח בבת אחת ומבשלים על חום בינוני, ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד תערובת מתרחקת מצד המחבת, על 1 דקה, ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת. (הבצק ייראה נפרד בהתחלה אבל יהפוך חלק.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
חום 2 אינץ ' שמן ל 177° בסיר כבד 5 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מחלקים את הבצק ל -12 מנות. עם ידיים רטובות, ליצור כל מנה לכדור 2 אינץ ' (הבצק יהיה דביק). מעט לשטח כדור אחד בכף רטוב, ואז לעשות חור 1 אינץ ' במרכז עם אצבעות ולהוסיף שמן חם. חזור במהירות עם 5 יותר כדורים ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד זהוב חום ופשוט מבושל דרך( לחתוך אחד פתוח כדי לבדוק), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן ל 177° ולחזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
לחמם סירופ (במידת הצורך), ולאחר מכן לטבול כל סופגנייה בסירופ, פונה מעיל, ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
טפטוף סופגניות עם כמה סירופ הנותרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
* סירופ יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר. מחממים לפני השימוש.* סופגניות ניתן לטגן 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177° 10 עד 15 דקות, ואז לטבול סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן