קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות7
מגזין

סופגניות מלאות וניל

סופגניות מלאות וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות וניל מלא קרם. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 652 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, קרם מאפה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופגניות מלאות וניל, קרם וניל מלא קברנה שוקולד חם כדורי שלג דונאטס, ו סופגניות שוקולד מלאות קרם.

הוראות

1
במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לשלב את השמרים וחלב. מערבבים יחד בקצרה, ואז לתת לשבת על 1 דקה כדי לפזר את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיפים את הקמח, 1/3 כוס (70 גרם) של הסוכר, המלח והביצים ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ 1 דקה, או עד שהבצק מגיע יחד. לאחר מכן, עדיין במהירות נמוכה, לערבב עוד 2 עד 3 דקות כדי לפתח את הבצק עוד יותר. עכשיו, להתחיל להוסיף את החמאה, כמה חתיכות בכל פעם, ולהמשיך לערבב במשך 5 עד 6 דקות, או עד החמאה משולבת באופן מלא ואת הבצק רך מלוכד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את הבצק מהקערה, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר לפחות 6 שעות או עד 15 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
קמח קל תבנית אפייה. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את הבצק לתוך ריבוע 12 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'. באמצעות 3 1/2-עד 4 אינץ ' חותך ביסקוויטים עגולים, לגזור 9 סופגניות. מסדרים אותם על תבנית אפייה מוכנה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים במקום חם להוכחה במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהם כופלים בגובה ומרגישים poufy ו pillowy.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
כאשר מוכן לטגן, קו מגש או אפייה גיליון גדול מספיק כדי להחזיק את הסופגניות עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
יוצקים שמן לעומק של כ 3 אינץ ' לתוך סיר גדול, כבד וחום מעל חום בינוני גבוה עד חם. כדי לבדוק את השמן, לזרוק קמצוץ של קמח. אם זה רוחש על קשר, השמן מוכן. (זה צריך להיות 350 מעלות אם אתה משתמש מדחום.) עובד בקבוצות, למקם את הסופגניות בשמן החם, נזהר לא קהל אותם. מטגנים בצד הראשון במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום. ואז בעדינות להעיף אותם ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות, או עד חום בצד השני. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הסופגניות למגש מוכן ולתת מגניב במשך כמה דקות, או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מניחים את שארית 1 כוס (200 גרם) סוכר בקערה קטנה. אחד בכל פעם, לזרוק את הסופגניות חמות בסוכר מעיל באופן שווה. כמו כל סופגנייה מצופה, להחזיר אותו למגש להתקרר לחלוטין. זה ייקח 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כדי להפוך את מילוי קרם וניל: בעוד הסופגניות מתבשלות, מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל אותו לתוך קרם מאפה. אתה צריך בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
כאשר סופגניות מקורר לחלוטין, לתקוע חור בצד של כל סופגנייה, ריווח זה שווה בין העליון והתחתון. להתאים שקית מאפה עם קצה עגול קטן ולמלא את התיק עם המילוי. להשפריץ על 1/3 כוס מילוי לתוך כל סופגנייה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מגישים באופן מיידי.
11
מקמח: מתכונים מרהיבים מקמח בוסטון
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
מאפייה + קפה על ידי ג 'ואן צ' אנג עם כריסטי מת ' יסון. טקסט זכויות יוצרים © 2010 על ידי ג 'ואן צ' אנג; תמונות זכויות יוצרים © 2010 על ידי קלר + קלר. Published by Chronicle Books LLC.