סופגניות מלאות וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות וניל מלא קרם. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 652 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, קרם מאפה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופגניות מלאות וניל, קרם וניל מלא קברנה שוקולד חם כדורי שלג דונאטס, ו סופגניות שוקולד מלאות קרם.
הוראות
במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לשלב את השמרים וחלב. מערבבים יחד בקצרה, ואז לתת לשבת על 1 דקה כדי לפזר את השמרים.
מוסיפים את הקמח, 1/3 כוס (70 גרם) של הסוכר, המלח והביצים ומערבבים במהירות נמוכה במשך כ 1 דקה, או עד שהבצק מגיע יחד. לאחר מכן, עדיין במהירות נמוכה, לערבב עוד 2 עד 3 דקות כדי לפתח את הבצק עוד יותר. עכשיו, להתחיל להוסיף את החמאה, כמה חתיכות בכל פעם, ולהמשיך לערבב במשך 5 עד 6 דקות, או עד החמאה משולבת באופן מלא ואת הבצק רך מלוכד.
הסר את הבצק מהקערה, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר לפחות 6 שעות או עד 15 שעות.
קמח קל תבנית אפייה. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את הבצק לתוך ריבוע 12 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'. באמצעות 3 1/2-עד 4 אינץ ' חותך ביסקוויטים עגולים, לגזור 9 סופגניות. מסדרים אותם על תבנית אפייה מוכנה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים במקום חם להוכחה במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהם כופלים בגובה ומרגישים poufy ו pillowy.
כאשר מוכן לטגן, קו מגש או אפייה גיליון גדול מספיק כדי להחזיק את הסופגניות עם מגבות נייר.
יוצקים שמן לעומק של כ 3 אינץ ' לתוך סיר גדול, כבד וחום מעל חום בינוני גבוה עד חם. כדי לבדוק את השמן, לזרוק קמצוץ של קמח. אם זה רוחש על קשר, השמן מוכן. (זה צריך להיות 350 מעלות אם אתה משתמש מדחום.) עובד בקבוצות, למקם את הסופגניות בשמן החם, נזהר לא קהל אותם. מטגנים בצד הראשון במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום. ואז בעדינות להעיף אותם ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות, או עד חום בצד השני. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הסופגניות למגש מוכן ולתת מגניב במשך כמה דקות, או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מניחים את שארית 1 כוס (200 גרם) סוכר בקערה קטנה. אחד בכל פעם, לזרוק את הסופגניות חמות בסוכר מעיל באופן שווה. כמו כל סופגנייה מצופה, להחזיר אותו למגש להתקרר לחלוטין. זה ייקח 30 עד 40 דקות.
כדי להפוך את מילוי קרם וניל: בעוד הסופגניות מתבשלות, מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל אותו לתוך קרם מאפה. אתה צריך בערך 3 כוסות.
כאשר סופגניות מקורר לחלוטין, לתקוע חור בצד של כל סופגנייה, ריווח זה שווה בין העליון והתחתון. להתאים שקית מאפה עם קצה עגול קטן ולמלא את התיק עם המילוי. להשפריץ על 1/3 כוס מילוי לתוך כל סופגנייה.
מקמח: מתכונים מרהיבים מקמח בוסטון
מאפייה + קפה על ידי ג 'ואן צ' אנג עם כריסטי מת ' יסון. טקסט זכויות יוצרים © 2010 על ידי ג 'ואן צ' אנג; תמונות זכויות יוצרים © 2010 על ידי קלר + קלר. Published by Chronicle Books LLC.