סופגניות קפוצ'ינו מורמות עם מילוי קרם אספרסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כך לתת סופגניות קפוצ'ינו מורמות עם קרם אספרסו מילוי לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. לכי לחנות וקחי אבקת קקאו, חלב חם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופגניות מורמות, סופגניות מורמות, ו סופגניות תפוחי אדמה מורמות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, אבקת קקאו, וקינמון בקערה קטנה.
לטאטא סוכר, קמח ואבקת אספרסו בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להוסיף חלב, לטאטא עד חלקה.
תוסיף חמאה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד קרם מאפה מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 6 דקות.
מעבירים לקערה קטנה. הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של מילוי. צמרמורת עד קר, לפחות 4 שעות ועד 2 ימים.
מערבבים שמרים ו 1/4 כפית סוכר בקערה גדולה של מערבל כבד.
יוצקים חלב חם מעל ומערבבים להתמזג.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס בועות תערובת, על 10 דקות.
בינתיים, לטאטא קמח, קינמון, מלח, ו 1/4 כוס סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג.
להקציף חמאה וביצים בקערה בינונית אחרת כדי להתמזג.
קערה גדולה עם חמאה. באמצעות קובץ מצורף בצק וו, לנצח תערובת חמאה ביצה לתוך תערובת שמרים במהירות בינונית-נמוכה עד מעורבב היטב, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של קערה, על 4 דקות. הכה בתערובת קמח על ידי 1/4 כוסים, ולאחר מכן הכה את הבצק עד חלקה ומתחילה להתרחק מצדדים של קערה, על 5 דקות. לגרד בצק מקרס לקערה.
תן לבצק לנוח 5 דקות. לגרד בצק לקערה עם חמאה (הבצק יהיה דביק). הפוך בצק מעיל עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבצק במקרר למשך הלילה.
מפזרים 2 דפי אפייה בקלילות עם קמח. לחץ בעדינות על הבצק כדי להוציא אוויר.
מרדדים את הבצק הצונן על משטח מקורנת קלות לעובי 1/3 אינץ'. באמצעות 2 3/4-עד 3 אינץ ' קוטר חותך עגול, לחתוך את כדורי בצק.
העברת סיבובים כדי יריעות מקומטות, מרווח 2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות בצק.
מרדדים לעובי 1/3 אינץ'; לחתוך יותר סיבובים. חזור עד שכל הבצק משמש. מכסים כדורי בצק על סדינים עם מגבות.
בואו לעלות באזור ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
קו 2 דפי אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
יוצקים שמן למחבת עמוקה גדולה לעומק של 1 1/2 אינץ'. צרף מדחום ומטגנים עמוקים ושמן חום ל 182° ל370. מטגנים 3 סיבובים בצק בכל פעם עד חום זהוב, התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה, על 1 1/2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להעביר סופגניות מגבות נייר כדי לנקז. טובלים את שני הצדדים של סופגניות חמות לציפוי.
העברה ל rack ומגניב לחלוטין.
כפית מילוי לתוך שקית מאפה מצויד 1/4 אינץ ' קצה עגול. לדחוף להב של סכין חדה קטנה לתוך הצד של 1 סופגנייה על 3/4 של הדרך לצד הנגדי; להסיר סכין. הכנס קצה שקית מאפה לתוך חריץ ולחץ במילוי עד מרכז בליטות סופגנייה. תחזיר סופגנייה למדף. חזור עם סופגניות שנותרו. (סופגניות ניתן למלא עד 2 שעות לפני ההגשה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)