קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

סופגניות קפוצ'ינו מורמות עם מילוי קרם אספרסו

סופגניות קפוצ'ינו מורמות עם מילוי קרם אספרסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כך לתת סופגניות קפוצ'ינו מורמות עם קרם אספרסו מילוי לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. לכי לחנות וקחי אבקת קקאו, חלב חם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופגניות מורמות, סופגניות מורמות, ו סופגניות תפוחי אדמה מורמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר, אבקת קקאו, וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
לטאטא סוכר, קמח ואבקת אספרסו בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להוסיף חלב, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להקציף חלמונים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
תוסיף חמאה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד קרם מאפה מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
להקציף וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מעבירים לקערה קטנה. הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של מילוי. צמרמורת עד קר, לפחות 4 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים שמרים ו 1/4 כפית סוכר בקערה גדולה של מערבל כבד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים חלב חם מעל ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס בועות תערובת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
בינתיים, לטאטא קמח, קינמון, מלח, ו 1/4 כוס סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להקציף חמאה וביצים בקערה בינונית אחרת כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
קערה גדולה עם חמאה. באמצעות קובץ מצורף בצק וו, לנצח תערובת חמאה ביצה לתוך תערובת שמרים במהירות בינונית-נמוכה עד מעורבב היטב, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של קערה, על 4 דקות. הכה בתערובת קמח על ידי 1/4 כוסים, ולאחר מכן הכה את הבצק עד חלקה ומתחילה להתרחק מצדדים של קערה, על 5 דקות. לגרד בצק מקרס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
תן לבצק לנוח 5 דקות. לגרד בצק לקערה עם חמאה (הבצק יהיה דביק). הפוך בצק מעיל עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים את הבצק במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מפזרים 2 דפי אפייה בקלילות עם קמח. לחץ בעדינות על הבצק כדי להוציא אוויר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מרדדים את הבצק הצונן על משטח מקורנת קלות לעובי 1/3 אינץ'. באמצעות 2 3/4-עד 3 אינץ ' קוטר חותך עגול, לחתוך את כדורי בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
העברת סיבובים כדי יריעות מקומטות, מרווח 2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מרדדים לעובי 1/3 אינץ'; לחתוך יותר סיבובים. חזור עד שכל הבצק משמש. מכסים כדורי בצק על סדינים עם מגבות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
בואו לעלות באזור ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
13
קו 2 דפי אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
יוצקים שמן למחבת עמוקה גדולה לעומק של 1 1/2 אינץ'. צרף מדחום ומטגנים עמוקים ושמן חום ל 182° ל370. מטגנים 3 סיבובים בצק בכל פעם עד חום זהוב, התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה, על 1 1/2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להעביר סופגניות מגבות נייר כדי לנקז. טובלים את שני הצדדים של סופגניות חמות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
העברה ל rack ומגניב לחלוטין.
16
כפית מילוי לתוך שקית מאפה מצויד 1/4 אינץ ' קצה עגול. לדחוף להב של סכין חדה קטנה לתוך הצד של 1 סופגנייה על 3/4 של הדרך לצד הנגדי; להסיר סכין. הכנס קצה שקית מאפה לתוך חריץ ולחץ במילוי עד מרכז בליטות סופגנייה. תחזיר סופגנייה למדף. חזור עם סופגניות שנותרו. (סופגניות ניתן למלא עד 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
17
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)