סופגניות שמרים מזוגגות
אם יש לך שמרים, חמאה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו סופגניות שמרים, שמרים מוגדלים סופגניות, ו סופגניות שמרים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החלב הצרוב, הסוכר והמלח. להפריש להתקרר עד לפושר. אם משתמשים אגוז מוסקט, מערבבים אותו לתוך הקמח, ומוסיפים 2 כוסות של התערובת לחלב, ומכים עד מעורבב היטב.
בקערה קטנה, להמיס את השמרים במים חמים. מערבבים לתוך תערובת חלב וקמח, ולאחר מכן מערבבים בחמאה וביצים.
מערבבים את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם. כאשר הבצק הוא מוצק מספיק, להפוך אותו על משטח משוריין, ללוש במשך 3 עד 4 דקות.
מניחים לתוך קערה משומנת, מכסים ומאפשרים לבצק לעלות עד שהוכפל בתפזורת. זה צריך לקחת 30 עד 45 דקות.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק עד 1/2 אינץ ' בעובי.
חותכים לתוך עיגולים באמצעות חותך סופגנייה, או חותך עגול. להפריש לעלות במשך 30 עד 40 דקות, או עד אור.
מחממים אינץ ' אחד של שמן במחבת כבדה עמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מטגנים סופגניות כמה בכל פעם. מבשלים בכל צד עד חום זהוב, ולאחר מכן להסיר לנקז על מגבות נייר. זיגוג בעוד חם, או פשוט מפזרים סוכר.
כדי להפוך את זיגוג, מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים ו 6 כפות חלב עד חלקה. טובלים סופגניות חמות לתוך זיגוג, ולהניח בצד להתקרר.