קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

סופגנייה ספוגה בסירופ מייפל

סופגנייה ספוגה בסירופ מייפל
סירופ מייפל ספוג חורים סופגנייה הוא צמחוני ומספק כ 50 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 168 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלוס 1/4 כוס חלב, ביצים, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו חורי סופגניות עם סירופ תות, מייפל מח עצם חורים סופגנייה, ו חורי סופגניית שמנת חמוצה מזוגגת מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חלב חום, שמנת, ו 1 כף מיםסיר קטן עד רושמים מיד מד קרינה 110°-115°F.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להעביר לקערה קטנה ומערבבים קמצוץ של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
4
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
5
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח להישאר 1 / 3 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה untilpale ו קצף, על 3 דקות. Gentlystir בתערובת שמרים וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
מוסיפים 2 כוסות קמח ומלח; מערבבים עד לצורות רכות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
7
מכסה קערה עם מטבחון נקי.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
תן לבצק לעלות בחום, טיוטה-freearea עד הוכפל, כ 1 1/2 שעות.(לחלופין, מכסים את הקערה באופן רופףעטיפה פלסטית ולאפשר לבצק לעלות במשך 8 שעות במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
אגרוף למטה בצק ללוש כמהטבעות בקערה; טופס לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
העברה למשטח עבודה משוריין agenerously.
11
Sprinkledough עם קמח להתגלגל אל 1/2 " עובי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
12
חותכים את חורי הסופגניות עם חותך עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
13
מעבירים לתבנית אפייה מקומטת. Coverwith מגבת מטבח ולתת מנוחה במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
יוצקים סירופ לתוך קערה גדולה. Attachdeep-מטגנים מדחום בצד של גדולפוט; לשפוך שמן לעומק של 2 " וחום חום overmedium עד רשם מדחום350°F. עבודה בקבוצות, סופגניות ומטגנים,ערבוב בעדינות עם כפית מחוררת כדי keepdougnuts מסתובב, עד חום זהוב,על 2 דקות לכל אצווה. שימוש slottedspoon, להעביר סופגניות קערה של maplesyrup; לתת לספוג, מפנה כמו doughnutsare הוסיף, עד הסופגניות לספוג סירופ, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מדחום מטבחמדחום מטבח
קערהקערה