סופגנייה ספוגה בסירופ מייפל
סירופ מייפל ספוג חורים סופגנייה הוא צמחוני ומספק כ 50 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 168 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלוס 1/4 כוס חלב, ביצים, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו חורי סופגניות עם סירופ תות, מייפל מח עצם חורים סופגנייה, ו חורי סופגניית שמנת חמוצה מזוגגת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
חלב חום, שמנת, ו 1 כף מיםסיר קטן עד רושמים מיד מד קרינה 110°-115°F.
להעביר לקערה קטנה ומערבבים קמצוץ של סוכר.
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח להישאר 1 / 3 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה untilpale ו קצף, על 3 דקות. Gentlystir בתערובת שמרים וחמאה מומסת.
מוסיפים 2 כוסות קמח ומלח; מערבבים עד לצורות רכות מאוד.
תן לבצק לעלות בחום, טיוטה-freearea עד הוכפל, כ 1 1/2 שעות.(לחלופין, מכסים את הקערה באופן רופףעטיפה פלסטית ולאפשר לבצק לעלות במשך 8 שעות במקרר.)
אגרוף למטה בצק ללוש כמהטבעות בקערה; טופס לתוך כדור.
העברה למשטח עבודה משוריין agenerously.
Sprinkledough עם קמח להתגלגל אל 1/2 " עובי.
חותכים את חורי הסופגניות עם חותך עוגיות.
מעבירים לתבנית אפייה מקומטת. Coverwith מגבת מטבח ולתת מנוחה במשך 20 דקות.
יוצקים סירופ לתוך קערה גדולה. Attachdeep-מטגנים מדחום בצד של גדולפוט; לשפוך שמן לעומק של 2 " וחום חום overmedium עד רשם מדחום350°F. עבודה בקבוצות, סופגניות ומטגנים,ערבוב בעדינות עם כפית מחוררת כדי keepdougnuts מסתובב, עד חום זהוב,על 2 דקות לכל אצווה. שימוש slottedspoon, להעביר סופגניות קערה של maplesyrup; לתת לספוג, מפנה כמו doughnutsare הוסיף, עד הסופגניות לספוג סירופ, כ 15 דקות.