סופלה בטטה
, המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 279 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. גשו לסופר וקנו בטטות, חמאה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו סופלה בטטה., סופלה בטטה, ו סופלה בטטה. (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים בטטות בכלי בטוח למיקרוגל; דוקרים תפוחי אדמה מספר פעמים בעזרת מזלג. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 13-15 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת. מגניב מעט.
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. לגרוף את עיסת; להשליך פגז. בקערה גדולה, מחית עיסת עם חמאה. מערבבים את שאר החומרים.
כף לתוך 1-1/2-קט משומן. תבנית אפייה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 40-50 דקות או עד מחומם דרך.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.