סופלה גבינה
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה חזיר וגבינה, סופלה גבינה Ww, ו סופלה גבינה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חמאה סופלה 6 כוס או צלחת אפייה ישר צדדית עם 1/2 כפות חמאה. אבק הפנים של המנה עם פרמזן לדפוק את עודף.
בסיר גדול, להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני גבוה. מערבבים את הקמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חמאה וקצף קמח קצף.
הסר את המחבת מהחום והכה בחלב החם, ואז להתבשל מעל חום בינוני ומערבבים לאט עד עבה, על 1 עד 2 דקות.
הסר את המחבת מן החום לטאטא את התבלינים, ואז חלמוני הביצה, 1 על ידי
מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות נוקשות, נוצצות, ואז מקציפים 1/4 מהם לרוטב כדי להאיר אותו. בעדינות לקפל את חלבוני הביצה הנותרים לתוך הרוטב, לסירוגין עם גבינה שוויצרית מגוררת.
הפוך את תערובת הסופלה למנה המוכנה והניח בתנור. להפחית את החום ל 375 מעלות F ואופים עד הסופלה יש נפוח 1 או 2 אינץ ' מעל השפה יש השחמה על גבי, על 25 עד 30 דקות.