קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

סופלה גבינה

סופלה גבינה
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה חזיר וגבינה, סופלה גבינה Ww, ו סופלה גבינה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה סופלה 6 כוס או צלחת אפייה ישר צדדית עם 1/2 כפות חמאה. אבק הפנים של המנה עם פרמזן לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בסיר גדול, להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני גבוה. מערבבים את הקמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חמאה וקצף קמח קצף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר את המחבת מהחום והכה בחלב החם, ואז להתבשל מעל חום בינוני ומערבבים לאט עד עבה, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את המחבת מן החום לטאטא את התבלינים, ואז חלמוני הביצה, 1 על ידי
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות נוקשות, נוצצות, ואז מקציפים 1/4 מהם לרוטב כדי להאיר אותו. בעדינות לקפל את חלבוני הביצה הנותרים לתוך הרוטב, לסירוגין עם גבינה שוויצרית מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הפוך את תערובת הסופלה למנה המוכנה והניח בתנור. להפחית את החום ל 375 מעלות F ואופים עד הסופלה יש נפוח 1 או 2 אינץ ' מעל השפה יש השחמה על גבי, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.