קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

סופלה גבינה

סופלה גבינה
סופלה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-290 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פרמזן, חלבונים ביצה בתוספת 1 כף מים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סופלה גבינה, סופלה גבינה, ו סופלה גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
השתמש בחמאת טמפרטורת החדר כדי לשמן עובש סופלה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הפרמזן המגורדת ומתגלגלים סביב התבנית כדי לכסות את הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומניחים למקפיא במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בסיר קטן מחממים את החמאה. אפשר לכל המים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
בקערה נפרדת משלבים את הקמח, החרדל היבש, אבקת השום והמלח הכשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
אבקת חרדלאבקת חרדל
מלח כשרמלח כשר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לטאטא את התערובת לתוך חמאה מומסת. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
להקציף את החלב החם ולהפוך את החום גבוה. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
בקערה נפרדת, מקציפים את חלמוני הביצה לעקביות שמנת. מזג את החלמונים לתוך תערובת החלב, כל הזמן לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
הסר מהחום ולהוסיף את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
11
להקציף עד incorporated.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
בקערה נפרדת, באמצעות מערבל יד, מקציפים את החלבונים ביצה וקרם של טרטר עד מבריק ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
13
הוסף 1/4 של התערובת לבסיס. ממשיכים להוסיף את הלבנים בשלישים, מתקפלים בעדינות רבה.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
14
יוצקים את התערובת לתוך הסופלה. למלא את הסופלה עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
15
מניחים על מחבת אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
16
אופים בתנור במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק