סופלה גבינה, בצל ולחם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט גבינה ובצל כפול, לחם סופלה גבינה שוויצרי, ו לחם גבינת בצל (מכונת הכנת לחם).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. חמאה סופל 2-2 ליטר או צלחת אפייה; להפריש.
מניחים את הלחם בקערה רדודה ושופכים עליו את החלב. הניחו בצד עד שהנוזל ייספג. בינתיים, להמיס את 2 כפות חמאה במחבת בינונית על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את הבצל והטבול עד למכרז, כ -15 דקות.
הסר מהחום. מחית את הלחם עם הידיים או כף ומערבבים את הבצל. בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, גבינה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, קאיין.
יוצקים את התערובת על הלחם, ערבוב עד בשילוב היטב. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ואז בעדינות לקפל אותם לתוך תערובת הלחם 3 תוספות.
מעבירים לצלחת סופל ואופים בתנור עד לזהב ומוצק, 45 עד 50 דקות.
מגישים עם ירקות סלט וגזר מגורר.