קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סופלה גבינה, בצל ולחם

סופלה גבינה, בצל ולחם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט גבינה ובצל כפול, לחם סופלה גבינה שוויצרי, ו לחם גבינת בצל (מכונת הכנת לחם).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. חמאה סופל 2-2 ליטר או צלחת אפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הלחם בקערה רדודה ושופכים עליו את החלב. הניחו בצד עד שהנוזל ייספג. בינתיים, להמיס את 2 כפות חמאה במחבת בינונית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל והטבול עד למכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום. מחית את הלחם עם הידיים או כף ומערבבים את הבצל. בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, גבינה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את התערובת על הלחם, ערבוב עד בשילוב היטב. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ואז בעדינות לקפל אותם לתוך תערובת הלחם 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לצלחת סופל ואופים בתנור עד לזהב ומוצק, 45 עד 50 דקות.
7
מגישים עם ירקות סלט וגזר מגורר.
מרכיבים שתצטרך