סופלה גבינת פטה ונקניק
נקניק וגבינה פטה סופלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם בצל, ביצים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב דגני chex חיטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה אגוזים לחם Chex® המפלגה לערבב כקינוח. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 1-1/2-ליטר סופלה או תבשיל קדרה; מפזרים 2 כפות. של הדגנים. תניח בצד.
מביאים חלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בהדרגה הנותרים 1/2 כוס דגנים; לבשל 2 עד 3 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינה, בצל, פטרוזיליה, בשר חזיר ו -1 החלמונים; מערבבים היטב. (שמורת הנותרים 2 חלמונים לשימוש נוסף.) להפריש.
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים לתערובת הדגנים; מערבבים בעדינות עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
אופים ב 204° במשך 35 עד 40 דקות או עד המרכז מוגדר העליון הוא חום זהוב.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.