קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סופלה כפית מתוקה

סופלה כפית מתוקה
אם יש לכם חלב חמאה, מלח כשר, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לחם תירס מתוק, כפית בטטה, ו לחם תירס מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. חמאה בנדיבות שישה עד שמונה תבניות סופלה 4-5 אונקיה (כוסות קפה בטוח לתנור לעבוד נהדר עבור זה בעת צרה).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להוסיף קומץ קטן של סוכר אחד חמאה עובש ולהפוך מעיל התחתון הצדדים עם שכבה אפילו של סוכר. הקש את עודף הסוכר לתוך התבנית הבאה מעיל את התבנית. מעיל התבניות הנותרות, הוספת סוכר יותר לפי הצורך. מקררים את התבניות עד שמוכנים לאפות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לטאטא את קמח התירס ואת חלב חמאה יחד בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הגרעינים תירס ו sauté במשך 4 עד 5 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
4
מוסיפים את החלב, 2 כפות סוכר, וניל, קינמון, ומלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מעבירים את תערובת התירס לבלנדר ומחית על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להעביר לקערה ומערבבים בתערובת קמח התירס, ואז לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לטאטא את החלמונים לתוך תערובת תירס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל כף יד), להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס; זה מרנג שלך. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת התירס. אל תדאגו אם זה לא כל בצורה חלקה בשילוב; כמה פסים הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
לגרוף את הבלילה לתוך תבניות מוכנות, ממלא אותם כמעט כל הדרך עד השפה.
10
מניחים את התבניות על תבנית אפייה ואופים במשך 35 דקות, או עד צמרות זהובות חומות ונפוחות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים מיד, זרועים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים