סופלה כפית מתוקה
אם יש לכם חלב חמאה, מלח כשר, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לחם תירס מתוק, כפית בטטה, ו לחם תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. חמאה בנדיבות שישה עד שמונה תבניות סופלה 4-5 אונקיה (כוסות קפה בטוח לתנור לעבוד נהדר עבור זה בעת צרה).
להוסיף קומץ קטן של סוכר אחד חמאה עובש ולהפוך מעיל התחתון הצדדים עם שכבה אפילו של סוכר. הקש את עודף הסוכר לתוך התבנית הבאה מעיל את התבנית. מעיל התבניות הנותרות, הוספת סוכר יותר לפי הצורך. מקררים את התבניות עד שמוכנים לאפות.
לטאטא את קמח התירס ואת חלב חמאה יחד בקערה בינונית; להפריש.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הגרעינים תירס ו sauté במשך 4 עד 5 דקות, עד מכרז.
מוסיפים את החלב, 2 כפות סוכר, וניל, קינמון, ומלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 5 דקות.
מעבירים את תערובת התירס לבלנדר ומחית על גבוה.
להעביר לקערה ומערבבים בתערובת קמח התירס, ואז לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
לטאטא את החלמונים לתוך תערובת תירס מקורר.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל כף יד), להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס; זה מרנג שלך. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת התירס. אל תדאגו אם זה לא כל בצורה חלקה בשילוב; כמה פסים הם בסדר.
לגרוף את הבלילה לתוך תבניות מוכנות, ממלא אותם כמעט כל הדרך עד השפה.
מניחים את התבניות על תבנית אפייה ואופים במשך 35 דקות, או עד צמרות זהובות חומות ונפוחות.
מגישים מיד, זרועים אבקת סוכר.