קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה לימון כפול

סופלה לימון כפול
סופלה עם לימון כפול יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, חלב, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה פטל כפול, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם, ו סופלה לימון.

הוראות

1
מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול; מפזרים 2 כפות סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תרסיס בישולתרסיס בישול
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מקום מוכן ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים את קליפת לימון, מיץ לימון, וסוכר מגורען 1/4 כוס. מבשלים תערובת לימון על חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר את תערובת החלב למחבת, ומבשלים על חום בינוני עד עבה (כ 3 דקות), ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
הסר מהחום.
6
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 25 דקות או עד פודינג מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הכה את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות את תערובת ביצה לבן עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת לימון, ומקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. תערובת כפית לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
לימוןלימון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בלנדרבלנדר
9
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הסופלים נפוחים ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מחממים קרם לימון בסיר קטן על אש נמוכה עד חם. כפית 1 כף לימון Curd לתוך כל סופל, ומפזרים כל אחד עם 2 כפיות אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר5largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה3largesחלמוניםחלמונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם לימוןקרם לימון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(יכול להיות או להרחיק)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2% חלב דל שומן2% חלב דל שומן796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1דאש1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים