סופלה לפת של ג'יזל
סופלה לפת של ג'יזל דורש על 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 62 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פירורי לחם, לפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו סופלה לפת, גראטן לפת, ו גראטן לפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרססים לכלי תבשיל בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מניחים לפת לסיר גדול ומכסים בציר עוף; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהם רכים, כ-25 דקות; מסננים.
מעבירים לפת לקערה ומועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים פירורי לחם בחמאה המומסת עד שהחמאה נספגת, 2 עד 3 דקות.
מערבבים 2 כפות חמאה, חלמונים, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור ומייס לפת מחית. מקציפים חלבונים בקערת מתכת או זכוכית בעזרת מערבל חשמלי עד שהם תפוחים; מקפלים לתערובת לפת.
יוצקים תערובת לפת לכלי הקדרה המוכן; מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהסופלה נפוחה ומוגדרת באמצע, כ -25 דקות.