קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז

סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז
סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. נסו פודינג לחם סוכר חום עם קרם אנגלייז, סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז, ו סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1/2 כוס חלב לסיר בינוני על אש בינונית. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לחלב. לבשל 6 דקות( לא להרתיח); להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
שלב 2 כפות סוכר מגורען וביצה בקערה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם קערה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר את התערובת למחבת. מבשלים מעל חום בינוני במשך 4 דקות או עד התערובת מעילה את הגב של כף, ערבוב כל הזמן. מיד לשפוך לתוך קערה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
קל מעיל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מפזרים באופן שווה עם 2 1/2 כפות סוכר מגורען, הטיה והפניית מנות לצדדים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
6
מערבבים סוכר חום, קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
7
מניחים חמאה בסיר כבד בינוני על אש בינונית; מבשלים 3 דקות או עד שחום חמאה מעט. מערבבים בתערובת קמח 1 1/4 כוסות חלב; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן, ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים תמצית וניל חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
9
מערבבים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבון בתערובת החלב; מקפלים בעדינות בחלבון שנותר. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקישו על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש, ומחזירים תבנית אפייה לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; אופים סופלס ב 350 במשך 30 דקות או עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מגישים מיד עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב