סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז
סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. נסו פודינג לחם סוכר חום עם קרם אנגלייז, סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז, ו סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/2 כוס חלב לסיר בינוני על אש בינונית. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לחלב. לבשל 6 דקות( לא להרתיח); להשליך שעועית.
שלב 2 כפות סוכר מגורען וביצה בקערה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם קערה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר את התערובת למחבת. מבשלים מעל חום בינוני במשך 4 דקות או עד התערובת מעילה את הגב של כף, ערבוב כל הזמן. מיד לשפוך לתוך קערה. כיסוי וצינה.
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 42
קל מעיל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם 2 1/2 כפות סוכר מגורען, הטיה והפניית מנות לצדדים מעיל.
מערבבים סוכר חום, קמח ומלח.
מניחים חמאה בסיר כבד בינוני על אש בינונית; מבשלים 3 דקות או עד שחום חמאה מעט. מערבבים בתערובת קמח 1 1/4 כוסות חלב; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן, ולהסיר מן החום.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים תמצית וניל חלמון ביצה.
מערבבים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבון בתערובת החלב; מקפלים בעדינות בחלבון שנותר. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקישו על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק.
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש, ומחזירים תבנית אפייה לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; אופים סופלס ב 350 במשך 30 דקות או עד נפוח וזהב.