קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

סופלה עגבניות-אספרגוס

סופלה עגבניות-אספרגוס
סופלה עגבניות-אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. ציון זה מוצק. נסו אספרגוס סופל, אספרגוס סופלה, ו גבינה דלת שומן ואספרגוס סופל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים אספרגוס בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי; מבשלים עד שהם פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים היטב; מניחים בצד. ב-2 קאט. בסיר, ממיסים חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח ליצירת עיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הוסף מיץ וי 8 בבת אחת. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
מוסיפים גבינה, מלח וקאיין, תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסירים מהאש.
6
מקציפים חלמונים בקערה בינונית; מערבבים בהדרגה מחצית מתערובת הגבינה החמה. מחזירים את הכל לסיר. מערבבים פירורי לחם. מקציפים חלבונים שמורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת גבינה. מקפלים פנימה אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים לתוך 1-1/2 קילו לא משומן. תבשיל.
8
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהסכין המוחדרת באמצע הדרך בין המרכז לקצה יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד