סופלה עגבניות ורמיצ'לי
עגבניות ורמיצ'לי סופלה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת רומנו, מלח ופלפל, ורמיצ'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca), ורמיצ'לי עם רוטב עגבניות-עשב טרי, ו ורמיצ'לי עם כבד עוף מתובל-עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים וחותכים עגבניות, שומר 1/2 כוס נוזלי; להפריש.
מחממים שמן זית במחבת גדולה; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. בהדרגה להוסיף נוזלי עגבניות שמורות; לבשל מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף עגבניות שמורות; להמשיך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים בגבינה, מלח ופלפל; מערבבים היטב.
קוק ורמיצ ' לי על פי הוראות החבילה; לנקז.
מערבבים תערובת עגבניות ורמיצ ' לי, מערבבים היטב. מקציפים חלמונים בקערת ערבוב בינונית עד עבה בצבע לימון. בהדרגה מערבבים תערובת ורמיצ ' לי רבע לתוך חלמונים; מוסיפים לתערובת הנותרת, ערבוב טוב.
מקציפים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לתוך תערובת vermicelli; כף לתוך קל משומן 1 1/2-קדרה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות.