סופלה ערמונים-Armagnac עם רוטב שוקולד מריר
סופלה ערמוני-ארמניאק עם רוטב שוקולד מריר-מתוק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר בתוספת 14 כפות סוכר, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, סופלה שוקולד מריר עם רוטב פודינג אפור ארל, ו סופלה שוקולד מריר-מתוק.
הוראות
תערובת ערמונים, 2 כפות מים, ו 1 כף חמאה בטפסי untilpaste מעבד.
תערובת העברה לקטן bowl.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.מכסים ומקררים.
מעיל בתוך צלחת סופלה 14 כוסות (כ 8 1/4 אינץ ' רחב 3/4 inchesdeep) עם הנותרים 2 כפות חמאה.
מפזרים צלחת עם 1/4 כוס סוכר ולהטות תחתית המעיל וצדדים באופן שווה.
להקציף 1/4 כוס חלב, חלמונים ביצה, סוכר 4tablespoons, קורנפלור, וקערת inmedium מלח להתמזג. להביא להישאר 13 / 4 כוסות חלב 4 כפות סוכר tosimmer בסיר גדול כבד. בהדרגהחלב חם תערובת לתוך תערובת חלמון.להחזיר פודינג לאותה מחבת. מערבבים overmedium חום עד פודינג מתעבהאבנים, על 3 דקות.
הוסף ממרח ערמונים, ארמניאק, ו vanillaand לטאטא להתמזג היטב (כמה חתיכות קטנות של ממרח ערמונים יישארו). האם קדימה: בסיס סופלה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח; תן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מיקום מתלה ממש מתחת למרכז של ovenand preheat ל 204°. לנצח ביצה לבן וקרם של טרטר בקערה גדולה עד softpeaks טופס. בהדרגה להוסיף 6tablespoons הנותרים סוכר, להכות עד נוקשה אבללא יבש. מקפלים לבנים לתוך בסיס סופלה3 תוספות.
מניחים soufléon אפייה קטנה sheet.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שעה קדימה; עמידת בטמפרטורת החדר.
אופים סופלה עד נפוח ופשוט המשרד לגעת במרכז, על 50 דקות.
* קלופים ערמונים מבושלים; נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
כדי לשרת את הסופלה, להשתמש בכפית גדולה מאוד כדי לגרוף בעדינות את חלק הפנים חצוף יחד עם קצת הצדדים firmer.