קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט

סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט
סופלה פנקייק עם תפוח אגס קומפוט הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ביצים, בישול תפוחים, מלח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מצוין. נסו קומפוט אגס תפוח, קומפוט תפוחים, אגסים ודובדבנים, ו קומפוט תפוחים, אגסים ושזיפים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הפוך את הקומפוט: להשרות את שזיפים ושקיות תה 1 כוס מים רותחים, 20 דקות. מחק את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
CompoteCompote
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מעבירים את השזיפים מיובשים ונוזל השריה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הסוכר, המלח, זרעי הווניל והתרמיל, גרידת הלימון והקוניאק ומבשלים על אש בינונית עד לסירופ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
דבש הדריםדבש הדרים
קוניאקקוניאק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את התפוחים והאגסים ומנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר. לכסות ולצנן לפחות 2 שעות או עד 1 בשבוע.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הכינו את הלביבה: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מעבירים 2 כפות מהחמאה המומסת לבלנדר (שומרים את השאר במחבת מהאש).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הביצים, המלח וחצי וחצי לבלנדר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
10
מוסיפים את גרידת התפוזים, מיץ התפוזים ותמצית השקדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומהגרידה כתומה
11
מחממים את המחבת עם החמאה השמורה על אש בינונית-גבוהה; מערבולת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את הבלילה, מעבירים לתנור ואופים עד לתפוח וזהוב, 15 עד 20 דקות. מחממים מחדש את הקומפוט, אם רוצים; זרוק את גרידת הלימון ותרמיל הווניל. אבק את הפנקייק בסוכר של קונדיטורים; מגישים עם הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
צילום: קון פולוס