סופלה שוקולד מריר
סופלה שוקולד מריר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רום, קרם טרטר, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר, עוגת סופלה שוקולד מריר, ו עוגת גבינה עם סופלה שוקולד מריר.
הוראות
בנדיבות חמאה ארבעה 1-1 1/4-מנות סופל כוס או אחד 1/2 ליטר צלחת סופל. אם באמצעות מנות קטנות, להגדיר אותם מעט בנפרד בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להמיס 3 כפות חמאה.
מוסיפים קמח; מערבבים עד שהתערובת חלקה ומבעבעת. מערבבים בחלב; להמשיך ערבוב עד שחין רוטב מתעבה, על 2 דקות.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים חלמונים ורום ומערבבים עד שהתערובת מעורבבת וחלקה.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה (השתמש מצורף whisk אם זמין) עם קרם של טרטר עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות קצרות, נוקשה, לח. עם מרית גמישה, לקפל שליש רוטב שוקולד ללבנים עד מעורבב היטב.
להוסיף רוטב הנותרים בעדינות לקפל רק עד מעורבב.
לגרד הבלילה לתוך מנות סופלה מוכן; אם גבוה יותר מ 3/4 מלא, להשתמש צווארון לסכל (ראה" גולת הכותרת " להלן).
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 כדי doneness הרצוי: עבור מרכז רך, קרמי, אופים עד הקצוות מרגישים להגדיר ויבש אבל מרכז 1 עד 1 1/2 אינץ 'של מרקים קטנים או 2 עד 3 אינץ' של גדול אחד עדיין מופיעים רך וטלטלטל מעט כאשר המנות מטולטלים בעדינות מאוד, 12 עד 15 דקות עבור מרקים קטנים, 15 עד 20 דקות עבור אחד גדול. עבור מרכז סט מלא, אופים עד פני השטח מופיע להגדיר יבש למדי, 2 עד 3 דקות יותר עבור סופלים קטנים, 5 עד 6 דקות יותר עבור אחד גדול.
מגישים מיד, גורפים מנות מן סופל יחיד עם כף גדולה. מציעים קצפת כדי להוסיף לפי הטעם.
סופלים נראים מרשימים ביותר כאשר הם עולים באופן דרמטי על שולי המנה. כדי ליצור כתר יפה על הסופל שלך, למלא את המנה על 3/4 מלא. אם זה פחות מלא, הסופל לא יכול לעלות מעל השפה. אם זה מלא יותר, הסופל עלול לשפוך על אלא אם כן אתה לעטוף את הצלחת עם קולר לסכל. הנה איך לעשות אחד.
חותכים גיליון 15 אינץ 'רחב של רדיד 4 אינץ' יותר מאשר היקף של צלחת; לקפל לאורכו בשלישים. מעיל צד אחד של רצועת רדיד בנדיבות עם חמאה מומסת, באמצעות מברשת מאפה. לעטוף את רדיד סביב מחוץ צלחת כך לפחות 2 אינץ ' של רדיד להאריך מעל השפה. מקפלים את הקצוות של רצועת רדיד חמאה על כמה פעמים עד להתכרבל נגד צלחת.