סופלה שוקולד מריר
סופלה שוקולד מריר-מתוק יכול להיות בדיוק מה שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 200 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, קרם של טרטר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סופלה שוקולד מריר-מתוק, סופלה קקאו מריר-מתוק עם קרם פריחת תפוזים, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 8 (4-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול, ומפזרים 2 כפות סוכר מגורען.
מערבבים 1/2 כוס סוכר מגורען, קקאו, קמח ומלח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל עד עבה (כ 3 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; תן לעמוד 3 דקות. מערבבים בהדרגה וניל חלמונים ביצה. תערובת שוקולד כפית לתוך קערה גדולה; מגניב.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען קרם של טרטר, להכות תערובת עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת והשוקולד הקצוץ. כף לתוך ramekins מוכן.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.