קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים

סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים
סופלה קלוי-שקדים עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, אגסים ברטלט, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שזיפים מיובשים ביין עם קלוי-עוגיות שקדים, שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, ו סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, לשלב את היין, סוכר ווניל שעועית ולהביא לרתוח על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השזיפים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
בקערה בינונית, לזרוק את האגסים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את האגסים למחבת, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6
להעביר שליש אגסים עלומים 1 כף סירופ ros למעבד מזון מיני או בלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר את מחית האגס לקערה קטנה ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי למנוע בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים את השקדים על תבנית אפייה גדולה וטוסט במשך כ -10 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להעביר את השקדים לצלחת ולתת להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
11
מעבירים את השקדים למעבד מזון ודופק עד טחון דק ועדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מברשת ארבע ramekins 1 כוס עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מפזרים את ramekins עם סוכר מגורען ולהפוך מעיל באופן שווה בכל רחבי. הקש על עודף הסוכר מתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים ביצה עם 3 כפות של סוכר מגורען ואת תמצית שקדים עד חיוור. מערבבים את הקרקע שקדים פירה אגס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של סוכר מגורען ומכים עד החלבונים ביצה הם המשרד מבריק. מערבבים רבע מהחלבונים לתוך תערובת השקדים כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
18
לגרד את תערובת סופל לתוך ramekins מוכן. להחליק את צמרות ולהפעיל את האגודל סביב החלק הפנימי של החישוקים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
להעביר את ramekins לתבנית אפייה ואופים במשך כ 17 דקות, עד הסופלים הם עלו והשחימו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20
תן מגניב מעט, ואז בזהירות לשחרר את souffls מן ramekins עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
21
הפוך את המרק על צלחות כפית שזיפים מיובשים, אגסים וסירופ רוס סביבם. אבק את הסופלים עם הסוכר ' ממתקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר