סופלה קלוי-שקדים עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, אגסים ברטלט, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שזיפים מיובשים ביין עם קלוי-עוגיות שקדים, שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, ו סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית, לשלב את היין, סוכר ווניל שעועית ולהביא לרתוח על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השזיפים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של סוכר מגורען ומכים עד החלבונים ביצה הם המשרד מבריק. מערבבים רבע מהחלבונים לתוך תערובת השקדים כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
18
לגרד את תערובת סופל לתוך ramekins מוכן. להחליק את צמרות ולהפעיל את האגודל סביב החלק הפנימי של החישוקים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
להעביר את ramekins לתבנית אפייה ואופים במשך כ 17 דקות, עד הסופלים הם עלו והשחימו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20
תן מגניב מעט, ואז בזהירות לשחרר את souffls מן ramekins עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחד
21
הפוך את המרק על צלחות כפית שזיפים מיובשים, אגסים וסירופ רוס סביבם. אבק את הסופלים עם הסוכר ' ממתקים ומגישים.