סופלה תירס טרי עם בייקון וקומטה
סופלה תירס טרי עם בייקון וקומטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: Soufflé au Comté, סופלה תירס ובייקון דרומי, ו חביתת בייקון עם גבינת רוזן ופטרוזיליה.
הוראות
בנדיבות חמאה 1 1/2 ליטר סופל צלחת ומעייל אותו עם פרמזן. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים מלח ותירס ומרתיחים על חום גבוה רק עד רך, על 5 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, לבשל את הבייקון על חום גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות יותר.
באמצעות מלקחיים, להעביר את התירס לצלחת.
מסננים את המים ומחזירים את הסיר לתנור.
חותכים את הגרעינים תירס מן הקורים; אתה צריך 2 1/2 כוסות. שים 2 כוסות של הגרעינים בסיר ולהוסיף את החלב. מבשלים מעל חום מתון עד החלב מופחת בשליש, על 5 דקות.
מעבירים את התירס והחלב לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד. לגרד את מחית לתוך קערה גדולה ומערבבים את הבייקון ואת 1/2 כוס הנותרים של גרעיני תירס. מתבלים קלות במלח ופלפל ומערבבים בחלמונים, קומט וקורנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערת נירוסטה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות המשרד. מערבבים שליש מהלבנים לתוך בסיס התירס כדי להבהיר אותו, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים עד רק מעורבב. לגרד את התערובת לתוך צלחת סופלה מוכן ואופים במשך 45 דקות, או עד השחמה יפה מעט jiggly במרכז.