קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה תפוחים וגבינה צ'דר

סופלה תפוחים וגבינה צ'דר
סופלה תפוחים וגבינת צ'דר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 255 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. אם יש לכם מלח, ביצים, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים עם סלט תפוחים ואגוזים, סופלה צ'דר צ' ייב, ו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהמיס 1 חמאת כף רק עד הקצוות של החמאה נראה מעט השחמה וריחות אגוזים, על 1 דקה. מערבבים תפוחים לתוך חמאה ומבשלים עד שהם רק מתחילים לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים סוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים וקרמליים מעט, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מעבירים תפוחים לצלחת ומתפרשים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 4 ramekins בנדיבות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים ramekins על מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מערבבים בקמח ומבשלים עד שהתערובת היא חלקה וטעם גלם של קמח מבושל מתוך הניבים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים חלב לתוך רביכה, מביאים לרתיחה, ומקציפים עד שהתערובת מתעבה לרוטב לבן חלק, כ 2 דקות. לבשל, לטאטא, במשך 1 דקה יותר ולהסיר מחום; רוטב לבן מגניב לטמפרטורה פושרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים רוטב לבן לתוך קערה גדולה ערבוב ולהקציף במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אגוז מוסקט, וחלמונים ביצה. מערבבים גבינת צ ' דר לתוך תערובת רוטב לבן עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לטאטא חלבונים ביצה בכוס או קערת מתכת עד שהם מחזיקים פסגות רכות, רכות, על 2 דקות. מקפלים בעדינות חצי מהחלבונים המובסים לבלילת הסופלה. חזור עם הלבנים שנותרו לעשות רך, אוורירי הבלילה. מקפלים בתערובת תפוח מקורר. מחלקים תערובת לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אופים בתנור שחומם מראש עד סופלה עלו וחולצות השחמה, כ 22 דקות. סופלה תיפול מעט כפי שהם מגניבים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים חמים.