קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה תפוחים וגבינה צ'דר

סופלה תפוחים וגבינה צ'דר
סופלה תפוחים וגבינת צ'דר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 255 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. אם יש לכם מלח, ביצים, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים עם סלט תפוחים ואגוזים, סופלה צ'דר צ' ייב, ו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהמיס 1 חמאת כף רק עד הקצוות של החמאה נראה מעט השחמה וריחות אגוזים, על 1 דקה. מערבבים תפוחים לתוך חמאה ומבשלים עד שהם רק מתחילים לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים סוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים וקרמליים מעט, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים תפוחים לצלחת ומתפרשים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 4 ramekins בנדיבות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים ramekins על מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מערבבים בקמח ומבשלים עד שהתערובת היא חלקה וטעם גלם של קמח מבושל מתוך הניבים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים חלב לתוך רביכה, מביאים לרתיחה, ומקציפים עד שהתערובת מתעבה לרוטב לבן חלק, כ 2 דקות. לבשל, לטאטא, במשך 1 דקה יותר ולהסיר מחום; רוטב לבן מגניב לטמפרטורה פושרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים רוטב לבן לתוך קערה גדולה ערבוב ולהקציף במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אגוז מוסקט, וחלמונים ביצה. מערבבים גבינת צ ' דר לתוך תערובת רוטב לבן עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
לטאטא חלבונים ביצה בכוס או קערת מתכת עד שהם מחזיקים פסגות רכות, רכות, על 2 דקות. מקפלים בעדינות חצי מהחלבונים המובסים לבלילת הסופלה. חזור עם הלבנים שנותרו לעשות רך, אוורירי הבלילה. מקפלים בתערובת תפוח מקורר. מחלקים תערובת לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד סופלה עלו וחולצות השחמה, כ 22 דקות. סופלה תיפול מעט כפי שהם מגניבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים חמים.