סורבה אגוזי לוז שוקולד
סורבה אגוזי לוז שוקולד נטול גלוטן, וללא חלב קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 114 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.45 דולר למנה. גשו לסופר וקנו סירופ שוקולד, מים, שקיות תה אגוזי לוז שוקולד נטול קפאין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מרנגי אגוזי לוז עם פרלין אגוזי לוז ורוטב שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב שמנת אגוזי לוז שוקולד, שבבי שוקולד לבן ופירות יער טריים, ו סורבה שוקולד ופטל לשבוע השוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא קערה של יצרנית גלידה לילה לפני השימוש.
בסיר קטן מרתיחים מים על אש גבוהה.
מוסיפים שקיות תה תלולים במשך 5 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לאיחוד.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה להתקררות לטמפרטורת החדר. מכסים ומניחים במקרר עד מקורר, על 1 שעה.
הסר את קערת הגלידה מהמקפיא ואבטח במכונת הגלידה.
יוצקים תערובת אגוזי לוז שוקולד לתוך קערה ולהתחיל יצרנית גלידה.
סורבה הוא סיים כאשר קפוא.