קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

סורבה גספאצ'ו עם אפל אספיק

סורבה גספאצ'ו עם אפל אספיק
מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 140 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. זה מושלם עבור קיץ. לך לחנות ותביא עגבניות, חומץ שרי, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו, עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, ו גספצ'ו תפוחים סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ תפוחים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים בג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
יוצקים לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' וצינה, חשוף, עד המשרד, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
1
לרכך ג ' לטין במים חמים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2
מחית שום למשחה עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או בשר טחון ומחית עם סכין גדולה). תערובת שום להדביק, עגבניות, פלפל, בצל, מלפפון, חומץ, orujo, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
גבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחהגבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בשר טחוןבשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מוסיפים שמן תערובת ג ' לטין עם מנוע פועל, ואז כוח purée דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה בחוזקה על מוצקים. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
צמרמורת עד קר, על 1 שעה, ואז להקפיא מכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
להעביר סורבה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1
מרתיחים חומץ בסיר קטן שאינו מגיב עד סירופ, 1 עד 2 דקות, ואז מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
חותכים אספיק לקוביות קטנות ומחלקים בין 4 צלחות.
2
טפטוף אספיק עם חומץ בלסמי, ולאחר מכן העליון עם כף (על 1/4 כוס) של סורבה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
סורבהסורבה
1
* Aspic יכול להיות מקורר עד 2 ימים. לכסות פעם אחת משרד.* סורבה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה