קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות2
מגזין

סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי

סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, ריבת דובדבנים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, סורבה תפוזים טרי עם שוקולד מריר, ו מרק דובדבנים טרי עם סורבה לימון.

הוראות

1
כדי להכין סורבה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 2 כוסות מים, ערבוב עם מקצף. מביאים תערובת לרתיחה, מערבבים היטב עם מקצף. מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מערבבים תערובת סורבה עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
כדי להכין קומפוט, לשלב 1/4 כוס סוכר ודובדבנים; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
CompoteCompote
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
6
מגישים קומפוט עם סורבה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
סורבהסורבה