סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, ריבת דובדבנים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, סורבה תפוזים טרי עם שוקולד מריר, ו מרק דובדבנים טרי עם סורבה לימון.
הוראות
כדי להכין סורבה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 2 כוסות מים, ערבוב עם מקצף. מביאים תערובת לרתיחה, מערבבים היטב עם מקצף. מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה בין לילה.
מערבבים תערובת סורבה עם מקצף.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
כדי להכין קומפוט, לשלב 1/4 כוס סוכר ודובדבנים; לזרוק היטב.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.