סורבה תפוחים ירוק
גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר, טבליות ויטמין סי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, תפוח ירוק סוביניון בלאן סורבה, ו תפוח ירוק וסורבה סיידר מוגז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים סוכר ומים בסיר כבד קטן, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לרסק ויטמין C tablet לאבקה עם מרגמה ועלי או את הגב של כף ומקום במיכל 1 ליטר שיתאים תחת זרבובית של מסחטה.
באמצעות מסחטה חשמלית, מיץ תפוחים לתוך מיכל. כפית קצף ומערבבים בסירופ סוכר. צ ' יל, מכוסה, עד קר, לפחות 1 שעה.
·אין צורך לקלף או לזרוע את התפוחים לפני שמכניסים אותם למסחטה.* סורבה ניתן לשמור, קפוא, במיכל אטום 1 שבוע.
כל 3/4-כוס המגישה כ 167 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן